Az örök kezdők szelleme

A sokadik, vagy lenullázott demó számlám után,
az örök kezdők szellemével, nekifutok megint.  
Birgi mondta, hogy nagy mozgásokat kell lekereskedni. Az 1-5 perces chartokon nagyon észnél kell lenni. Úgyhogy, lassítanom kell.
Átnézek  a 15 perces idősíkra. Ebben az időtávban keresek setupot. 

És keresem továbbá a nyugalmam és a konzisztenciámat is. Mert még mindig nincs meg. Bár a kereskedési alaphibám sikerült jól körbejárnom, részben sikerült már leküzdenem, de teljesen még nem. Mindig ugyan az.

Az van, hogy marha jó vagyok,  ettől elszáll az agyam és mohón rávetem magam a Piacra. És ha nagy pozícióval benn ragadok egy bukó trédben, nehezen szállok ki belőle. Ha kistoppol egyszer, beszállok ugyan arra csak még több kontrakttal. Mindent vagy semmit. Tisztára, mint a szenvedélybetegek. Sok okos tréddel csinálok nagy profitot és aztán egy kötéssel beégetem az egész számlát.
Ez a  büntetőkötés.
Tovább kell tanulmányoznom a siker pszichológiáját, a nyerő attitűdöt.

Mert amikor vesztek az olyan, mint mikor beindul egy játszma az interperszonális  relációkban. Minden rendben és egyszer csak puff. Jön a horog.

Vagy likvidálnom kell az extra kockázatokat. A feszültséget. A stresszt.
Minek izgassam fel magam, arra ott a mozi. Beülök a sötétbe, azt felizgatom magam. A DT-nek valami más szerepet szánok., (lásd előző poszt)
Igaz se pénz, se konzisztencia....no de ez sem tart örökké....ez a sok munka, ez a sok tanulás nem mehet kárba.
Előbb kell a konzisztencia, a Pénz meg majd megjön, magától....

süti beállítások módosítása