Forint és Fibonacci: nyerő páros

Jól van, bevállalom, hogy s..get csinálok a számból, de mégiscsak az EURHUF-on kereskedem már megint. Igazából zavart az öntudatlan állapotomban kivett megbízás, így újabb vételi pontot kerestem. És aki keres, az talál :-) az már más kérdés, hogy mit...

eurhuf0924.JPG

A két utóbbi emelkedés Fibonacci szintjeit behúzva az 50-es és a 61-es majdnem egybeesett, na, gondoltam, ez jó lesz. Jó is lett, bár végül csak leszúrt az utóbbi emelkedés 61-es szintjén is túl, de lényeg, hogy azóta pont arra megy, amerre szeretném. A stopszintet eredetileg 278,3-hoz tettem, csak azóta felhúztam. Ma reggelre meg már 283 felett jár az árfolyam, ami jó jel, szóval lassan behúzom nullába, mert most már ciki lenne bukni ezen a traden. Tudom, tudom. Üljek inkább a kezemre.

Az olajat is sasolom, hátha találok egy eladási pontot. Pénteken nagyon figyeltem hátha a momentum stratégia alapján elcsípem, de aztán minél jobban néztem, a reménybeli hurok egyre kevésbé látszott huroknak. Aztán amikor már végképp eltévedt macskapisiként kanyargott az EMA30-as felett, inkább elmentem napozni.

oil0924.JPG

Na de lesz itt még megfelelő pillanat! És persze az is könnyen meglehet, hogy Jerrynek lesz igaza, és jóval feljebb lesz az a tökéletes eladási pont.

süti beállítások módosítása